ELGENERATOR BATTERI 3KW BÄRBAR

Hyrdag 1360:-

Hyrdag 2-300:-

Helghyra*510:-

Utkörning från**250:-

* Helghyra avser fredag kl. 15:00 - måndag kl. 08:00.
** Utkörning: 0-10km = 250kr, 11-20km = 500kr, 21-100km = Offereras.

Priserna är angivna exkl. moms. Försäkring tillkommer med 6%

Lägg i kundkorgen

Jag vill ha en kostnadsfri offert!

Mer information

ELGENERATOR BATTERI 3KW BÄRBAR

Produktbeskrivning
 
Med Stihl PS 3000 mobil strömförsörjning har du tillgång till ström var du än behöver den för att driva olika produkter. Du kan arbeta med trädgårds-, landskaps- och skogsskötsel, kommunalt arbete eller bygg och anläggning utanför elnätet. Du kan t.ex. dra nytta av ett emissionsfritt och tyst alternativ jämfört med en bensindriven generator när du arbetar utomhus och t.ex. använder Stihl högtryckstvättar .
Med ett energiinnehåll på 2,1 kWh och en hög kontinuerlig strömtillförsel på 3,6 kW kan denna kraftfulla generator driva kraftfulla, maskiner med sladd, också under längre tidsperioder. Du kan också ladda dina batterier snabbt och enkelt när du är på språng. Du ansluter bara elmaskinerna eller batteriladdarna direkt till 230 V Schuko-uttaget på PS 3000. Alternativt kan du använda de 2 Neutrik powerCON uttagen. Den återstående kapaciteten hos STIHL PS 3000 bärbara strömförsörjning visas hela tiden på en laddnings- och statusdisplay.

Den har en kompakt design med stabil ram och flera greppositioner. Med en vikt på 19,8 kg kan du enkelt transportera den till platsen du behöver den på. Höljet är både dammtätt och har ett strilvattenskydd enligt IP54 och PS 3000 kan till och med användas i regn.
 

Mobil användning

Med en jämförelsevis låg vikt kan du enkelt transportera den bärbara generatorn dit den behövs och du får ett avgasfritt och tyst alternativ till en bensingenerator.


Anslutningar

Två olika kontaktuttag finns integrerade i den bärbara strömförsörjningen. Du kan antingen ansluta laddare eller andra elektriska maskiner via ett 230 V Schuko uttag eller använda Neutrik powerCON uttagen.


Säker användning utomhus

Med en kompakt konstruktion och stabil ram som gör att batterigeneratorn står stadigt på olika underlag och är både säker och mycket bra till utomhusanvändning ovsett underlag.


Effekt och strömkvalitet

Med energiinnehåll på 2,1 kWh och hög kontinuerliga strömtillförsel på 3,6 kW kan du använda generatorn för att driva kraftfulla, eldrivna maskiner med högkvalitativ effekt, också under längre tidsperioder.
Visa mindre
 
Produktspecifikationer
Energiinenhåll
2074 Wh
Driftspänning 
230 V
Vikt
19.8 kg
 

Videoklipp

Vårt produktutbud