73-6 Skyliftar

Liftar finns i flera olika utföranden som kan delas upp i följande grupper:

Pelarlift: En liten självgående lift som passar perfekt för trånga utrymmen där underhållsarbeten ska utföras. Genom små mått och låg vikt kan de transporteras på vanligt släp efter personbil. Passar bäst inomhus men på bra underlag som betong eller asfalt även utomhus. Denna modell har även vita däck som ej färgar av sig på känsliga golv.

Saxlift El: Samtliga är självgående och passar för alla yrkesgrupper inom bygg och industri. Alla har vita däck för skydd av känsliga golv. Dessa modeller användas oftast inomhus men kan användas utomhus med bra underlag som betong eller asfalt.

Saxliftar Diesel/ Batteri: :Dessa är självgående 4-hjulsdriven med dieselmotor och självgående 4-hjulsdriven kombinerad med batteri och dieselmotor som möjliggör användande även inomhus. 

Släpvagnsliftar: Denna modell kallas ofta för skylift och bogseras efter personbil. Alla släpvagnsliftar har hjuldrift för förflyttning inom arbetsplatsen och drivs med 220 V. Saknas ström finns bensindrivet hydraulaggregat till en del modeller.

Bomliftar Diesel / Batteri: Finns i två typer. Vikbomslift passande vid trånga utrymmen eller rak bomlift för de höga höjderna. Alla våra bomliftar är kombinerade med batteri och dieselgenerator som medger arbete både inom- och utomhus.

Skylift, 12 meter 80km/h

Skylift, 12 meter 80km/h

Art.nr: 764304

Släpvagnslift, 13,5 meter

Släpvagnslift, 13,5 meter

Art.nr: 764310

Skylift, 16 meter

Skylift, 16 meter

Art.nr: 764361

Skylift Bilburen 24m

Skylift Bilburen 24m

Art.nr: 764397

Skylift Bilburen 27m

Skylift Bilburen 27m

Art.nr: 764396

Vårt produktutbud